Gästsäkert med anledning av covid-19

Vi håller öppet som vanligt
Vi på Toftaholm Herrgård följer händelseutvecklingen av covid-19 (coronaviruset) och utgår från Folkhälsomyndighetens och myndigheternas rekommendationer och regler. Toftaholm Herrgård har 44 hotellrum och kapacitet för högst ca 90 gäster, därav kommer inga stora folksamlingar samlas hos oss. Vi har en lugn och öppen miljö i en fantastisk natur, i hjärtat av Småland. Vi håller verksamheten öppen som vanligt, precis som våra kollegor i branschen. Dessutom gör vi allt vi kan för att skydda våra gäster och vår personal. Vi erbjuder en trygg, naturnära miljö, långt utanför storstad. 

Vår verksamhet
Vi vidtar största försiktighetsåtgärder med möjlighet till avskild matsal, konferensrum med separata toaletter. Vi följer självklart alla beslut och rekommendationer. 

Vi håller hotell och restaurang öppet som vanligt.

Vänligen notera att restauranger inte berörs av de restriktioner som gäller från den 1 december 2021 avseende allmän sammankomst eller offentlig tillställning.

Allmänna sammankomster
En allmän sammankomst är tydligt definierad i lag, och avser exempelvis en demonstration, föreläsning, samling för religionsutövning, en teater, konsert eller en biografföreställning. För att en sammankomst skall ses som allmän krävs att den anordnas för allmänheten eller att allmänheten har tillträde till den.

Vår personal
Vi vidtar alla tänkbara försiktighetsåtgärder för våra gäster men också för vår personal. Alla med förkylningssymptom ombedes att stanna hemma.

Våra avbokningsregler
Vi följer Visitas riktlinjer gällande avbokningar och inställda arrangemang. Beträffande avbokningar så gäller det som avtalats vid bokningstillfället. Du som bokare kan i din tur få ersättning via din egen hem-och reseförsäkring om din vistelse hos oss ej är avbokningsbar. 

Tack för att du fortsätter besöka Toftaholm Herrgård!
Vi kommer försätta välkomna dig hem till oss! Det är just nu viktigare än någonsin att ta hand om varandra! Från vår sida innebär det att fortsatt leverera bästa möjliga service till alla våra gäster. Vi försöker i största möjliga mån möta era önskemål och hoppas vi ses snart.