Kvällens 3-rätters meny

Serveras måndag - lördag kl. 18.00-21.00.
595kr / person

 

Måndag, Onsdag, Fredag

Förrätt

Björkbarkspasta med créme double, inlagda kantareller, rostade hasselnötter (L, Ä, N)*

Varmrätt

Torskrygg med pompuré, sandefjordsås, brysselkål, jordärtskocka (L)*

Dessert

Mjölkpannacotta på kondeserad mjölk, brynt smörglass, vitt chokladflarn, hasselnötspulver, citronkräm (L, Ä, N)*

 

Tisdag, Torsdag, Lördag

Förrätt

Hummersoppa med tartar på pilgrimsmussla och hummermajonnäs (L, Ä)*

Varmrätt

Kalvfilé med citronbakad palsternacka, västerbottensflarn, rättika, friterad grönkål,
bordelaisås (L)*

Dessert

Chokladglass med banankräm, maräng, mjölkchokladpannacotta och krikongel (L, Ä)*

 

(G=Gluten, L=Laktos, MP=Mjölkprotein, Ä=Ägg, N=Nötter)*

 

Bokningsförfrågan middag










Specificera allergi/specialkost eller övriga önskemål