Varmt välkommen till Den Gyllene Abborren, en tidsresa till herrgårdens äldsta byggnad - ett värdshus som har sina rötter ända tillbaka till 1600-talet. Här på denna historiska plats samlas vi för att skapa minnesvärda stunder.

Vår köksmästare, Jim Florin, tillsammans med sitt team, formar en oförglömlig måltidsupplevelse som tar dig med på en smakresa genom femton rätter. Vårt kök är en hyllning till den småländska skogen, naturen och vår egen rika historia.

I denna intima atmosfär har vi plats för en begränsad grupp av endast 12 personer per sittning, vilket gör varje måltid här till en exklusiv och personlig upplevelse. Alla gäster sitter runt samma bord med en sprakande brasa i öppna spisen i den unika miljön. Det är vår ambition att låta dig utforska smakernas mångfald och berätta historien om detta enastående värdshus.

Vårens sista bokningsbara datum är 20 april.

OBS! Tyvärr är lokalen inte handikappvänlig då det är en gammal byggnad med höga trösklar och ojämna trappor. 

Välkommen att dela denna unika resa med oss på Den Gyllene Abborren. Se mer information om bokningsbara kvällar under rubriken Händelsernas Herrgård.

Vi ser fram emot att få ge dig en minnesvärd och smakrik kväll.

Värdshuset Gyllene Abborren har en historia från 1600-talet. Man önskar så att väggarna kunde tala.

I underjorden hittas små valv med magiska målningar. Tidigare använts som matförvaring och fängelsehåla om man vill tro historien.