En upplevelse utöver det vanliga. Boka en natt i vår nya Sjösvit belägen på sjön Vidöstern i vår skyddade vik. Eco-spa ingår. Trerätters middag och frukost avnjuts i herrgårdens restaurang. Övernattningen sker i detta unika dubbelrum med fantastisk utsikt! I sjösviten finns wifi, el- och USB-uttag, toalett, rinnande kallt vatten och radio. Tillgång till dusch, omklädning, varmvatten i Eco-spa.

085

Sjösviten

Njut av en magisk upplevelse i vår nya Sjösvit, I paketet ingår Eco-spa, trerätters middag och frukost i restaurangen samt övernattning i vår unika nya "hotellbyggnad"

  • En halv flaska prosecco vid ankomst
  • Eco-spa 1 timme
  • Trerätters middag
  • Övernattning i vår unika Sjösvit
  • Herrgårdens stora frukost

2 195:-

Per person. Enkelrumstillägg 900:-

OBS! Sjösviten är en välutrustad, igloo-liknande rund byggnad om ca 12 kvm med värme, kallvatten och toalett. Egen nyckel till dusch och omklädningsrum med varmvatten i vårt Eco-spa (25 meter från Sjösviten) ingår. Under vinterhalvåret kan ni isfiska inifrån och under sommaren har ni AC i sviten. Badrockar, handdukar och badtofflor ingår. Dessutom finns det vattenkokare för kaffe/te, mineralvatten och frukt. Sjösviten är klassad som båt och flyter på vattnet. Den är utrustad med ett trädäck med plats för solstolar att så ni kan njuta av kvällssolen. Husdjur ej tillåtna.  

Sjösviten

Unik övernattning i Sjösviten
Ange ankomstdag