Våra Rum

Här är tyst på ett behagligt vis. Inte stumt tyst som på ett jäktat cityhotell med ljudisolerande treglasfönster som inte går att öppna, utan tyst utan att vara helt tyst.

Du kan fortfarande höra koltrastens skymningssång eller ett avlägset bräkande får om du sover med öppet fönster. Stresshormonerna befinner sig i ett utsiktslöst underläge när du bor på Toftaholm.

På herrgården finns 45 unika rum som alla är inredda i herrgårdsstil. Rummen finns en trappa upp i vår huvudbyggnad, samt i våra två flyglar. I alla rum finns badrum med toalett, dusch. I de flesta av våra rum finns delbara dubbelsängar och i vissa rum finns möjlighet till extrasäng. Kika gärna i vårt galleri för bilder på de olika rumskategorierna. 

Vid ankomst checkar du in i vår reception som finns i vår huvudbyggnad. Här finns också lobby, restaurang, kök, toaletter samt garderob. Välkommen! 

Enkelrum

Våra fem enkelrum finns i herrgårdens huvudbyggnad samt norra- och södra flygel. 

Dubbelrum Budget

Våra mindre dubbelrum finns i herrgårdens huvudbyggnad samt norra- och södra flygel. Dessa rum har två sängar som är vardera 80cm breda. 

Dubbelrum Standard

Våra dubbelrum standard finns i herrgårdens norra- och södra flygel. 

Dubbelrum Superior 

I herrgårdens huvudbyggnad på övre plan finns våra uppgraderade rum, några med begränsad utsikt över sjön Vidöstern. (Tilläggskostnad 250kr). Samtliga dubbelrum i huvudbyggnaden har hel bäddmadrass och har därför inte delbara sängar. 

Dubbelrum Delux

I herrgårdens huvudbyggnad på övre plan finns två Delux-rum (1st med utsikt över sjön) och i vår södra flygel finns ytterligare två Delux-rum med balkong och begränsad sjöutsikt. (Tilläggskostnad 350kr)

Svit

Herrgårdens nyrenoverade svit finns en trappa upp i huvudbyggnaden. Här finns balkong med utsikt över sjön, soffgrupp, dubbelsäng samt två toaletter och en dusch. (Tilläggskostnad 900kr)

Sjösviten

En upplevelse utöver det vanliga. Boka en natt i vår nya Sjösvit belägen på sjön Vidöstern i vår skyddade vik. Eco-spa ingår och övernattningen sker i detta unika dubbelrum med fantastisk utsikt! (Tilläggskostnad 900kr)

Familjerum

I herrgårdens södra flygel finns två familjerum; 401, 402/403 och i norra flygeln 311/312. I familjerummet 401 finns en dubbelsäng och glasdörr till ett rum med två enkelsängar, matbord och stolar. Ett stort badrum med två handfat, toalett och badkar. Familjerummet 402/403 och 311/312 är uppdelat i ett dubbelrum standard och ett enkelrum med en extrasäng. Rummen har separata badrum med en öppningsbar dörr mellan rummen. 

Handikappvänligt rum

I herrgårdens norra flygel finns ett handikappvänligt rum (dubbelrum standard) 311 med egen ingång samt ramp. Tillhörande enkelrum 312 går att boka med öppningsbar dörr mellan rummen. Ramp finns också vid vår entré till huvudbyggnaden. 

Hundrum

Vi har fem rum på herrgården där hundar är välkomna. Om du vill ha med din hund ber vi dig därför att informera om detta i samband med din bokning. (Tilläggskostnad 200kr). Hundar är också välkomna i herrgårdens trädgård och omgivningar kopplade men däremot inte tillåtna i herrgårdens huvudbyggnad samt övriga allmänna lokaler. 

Favoritrum

Har du besökt oss tidigare och hittat ditt favoritrum, eller önskar du något speciellt så som uppgradering, balkong, terrass, sänghimmel, extrasäng eller skrivbord? Informera oss vid din bokning så försöker vi tillgodose dina önskemål i den mån vi kan (vid vissa tillval debiteras en tilläggskostnad, detta kommer framgå i din bokningsbekräftelse). 

Extrasäng/Spjälsäng

Vi har enstaka rum där det finns utrymme för en extrasäng, både i huvudbyggnaden & i våra flyglar. Bokar ni till extrasäng ingår logi och vår frukostbuffé i priset, kostnad för mat & dryck tillkommer (Kostnad extrasäng 500kr)

Vi kan även erbjuda spjälsäng på rummet (Tilläggskostnad 100kr)

Meddelar oss vid bokning.