À la Carte Meny

Serveras alla dagar kl. 18.00-21.00. Kvällens middag se längst ner

Förrätter:

Löjrom, Hollandaisesås, jordärtskocka och dill (L, F, MP, Ä)*

Bleak roe, Hollandaise sauce, Jerusalem artichoke and dill
175 kr

Ravioli, parmesan, variation på svamp och varm tryffelbuljong (G, L, MP, Ä)*

Ravioli, parmesan, variety of mushrooms and hot truffle broth
175 kr

Varmrätter:

Kalvytterfilé, pumpakräm, kål, äpple, svamp och saltlakritssky (L, MP, N)*

Veal tenderloin, pumpkin cream, cabbage, butter-boiled pearl onions, apple, mushrooms and salt licorice sauce
295 kr

Krispig gös, tomat, smörslungad kål, svamp, beurre monté på kyckling (L, F, MP)*

Crispy pikeperch, tomato, buttered cabbage, chanterelles, beurre monté
295 kr

Desserter:

Havtornssorbet, varm nyponsoppa, drömsmulor och macaron med vaniljkräm (G, L, MP, N)*

Sea buckthorn sorbet, hot rosehip soup, dream crumbs and macaron with vanilla cream
165 kr

Irish cream-glass, mjölkchokladpannacotta, mandel och apelsinflarn (L, MP, G, N)*

Irish cream ice cream, milk chocolate panna cotta, almonds and orange flakes
165 kr

Herrgårdens ostar med hemgjorda marmelad och linfrö-knäcke (MP, L)*

The manor cheese plate with homemade marmelade and crispbread of seeds
165 kr

Barnmeny:

Skinktoast (G, L, MP)*
55 kr

Köttbullar med potatispuré, gräddsås och lingon (G, L, MP, Ä)*
95 kr

Vaniljglass med hallonsylt (L, MP, Ä)*
55 kr

Trerätters Barnmeny 195 kr

Barn 0 – 5 år, Köttbullar 65 kr, Trerätters 165 kr

...........................................................................

(G=Gluten, L=Laktos, MP=Mjölkprotein, F= Fisk, S=Skaldjur Ä= Ägg, N=Nötter/Stenfrukt)*

...........................................................................

Kvällens middag 595 kronor

Måndag, onsdag, fredag och söndag:

Löjrom, Kalv & Havtornssorbet

Tisdag, torsdag och lördag:

Ravioli, Gös & Irish cream-sorbet

Bokningsförfrågan Middag










Specificera allergi/specialkost eller övriga önskemål