Lagom stora konferenser, naturnära, endast 3 minuter från E4:an. 

Toftaholm är inget konferenscenter. Blotta tanken på att behöva slussa tusentals människor genom voluminösa kongresshallar, gör oss nervösa. Istället välkomnar vi gäster som önskar intimitet och ombonad kring ämnet ni ska mötas kring. Som mest erbjuder vi konferens för upp till 90 personer i biosittning, och allt från den lilla gruppen upp till 60 personer i skolsittning. 

Därtill finns avskilda rum där man sitter bekvämt i sköna stolar med sjön utanför som fond. Utmärkt för t ex styrelsemöten där diskretionen och bekvämligheten är avgörande. Allt det viktiga av modern teknik finns givetvis alltid tillgängligt.

Oavsett var man konfererar befinner man sig aldrig på mer än en armlängds avstånd från den särpräglade natur som omgärdar Toftaholm. En lunchpromenad över den enkla träbron till Stenhusholmen bjuder på en lagom kort vandring bland bräkande får och rester av en 1400-talsruin som viskar om forna strider.

Speglingarna från Vidösterns vatten åstadkommer ofta ett milt blått ljus genom de tilltagna fönsterpartierna på Toftaholm. De blir portar mellan ljuset och människan som kommit hit för att lösa en svår uppgift eller enas kring en viktig fråga. Hur kan man tro annat än att miljön påverkar människans förmåga att tänka klart och kreativt?

Konferensförfrågan