À la Carte Meny

Serveras måndag-lördag kl. 18-21 (se kvällens meny längst ner)

Förrätter - Starters
Krämig Karl-Johansoppa, tartar på svamp, trattkantarell, friterad schalottenlök
och riven getost (L, MP, Ä)* 
Creamy Penny Bun soup (porcini) served with a mushroomtartar, deep fried shallotts and grated goats cheese

185kr

Vinrekommendation: 2018, Backhouse, Chardonnay, USA, 120kr

Plocktallrik med sill, lax, ägg och rom (F, Ä, S)*
Seafood plate with herring, salmon, egg and roe

115kr

Dryckesrekommendation: Valfri Öl, 80kr


Varmrätter - Main courses
Stekt piggvar med potatismos och Sandefjordsås (L, MP, F)*
Fried turbot with mashed potatoes and Sandefjord sauce

325kr

Vinrekommendation: 2018, Corvers Kauter, Riesling, Rheingau, DE, 130kr


Biff Wellington med potatispuré, rödvinssky och kål (L, MP, G)*
Beef Wellington with mashed potato, red wine sauce and cabbage

315kr


Vinrekommendation: 2012, Finca Valpiedra Reserva, Rioja, SP, 130kr

 

Julostar - Christmas Cheese
Ostar, fikonmarmelad och knäckebröd (L, MP)*
Cheese plate with figjam and crispbread


115kr


Efterrätter - Desserts
Gräddfilsglass, mandelkaka, körsbär och Amarettoskum (G, L, MP, N)*
Ice cream made of sour cream, almond cake, cherries and Amaretto foam

145kr
Vinrekommendation: 2017, Les Pins, Monbazillac, Château Tirecul, FR, 105kr


Kanelglass med pepparkaksskum, polkakrisp och ostkaka au pair (L, MP, G, N)*
Cinnamon ice cream with gingerbread foam, polka crisp and swedish cheese cake

115kr


Vinrekommendation: KWV, Muscadel Red, RSA, 105kr


(G=Gluten, L=Lactose, MP=Milk protein, F= Fish, S=Shellfish, Ä= Egg, N=Nuts)*

 

Kvällens Meny

4-rätters Julinspirerad middag
645kr / person

Plocktallrik med sill, lax, ägg och rom (F, Ä, S)*

Biff Wellington med potatispuré, rödvinssky och kål (L, MP, G)*

Ostar, fikonmarmelad och knäckebröd (L, MP)*

Kanelglass med pepparkaksskum, polkakrisp och ostkaka a pair (L, MP, G, N)*

 

Barnens 3-rätters
0-6 år: 185kr
6-12 år: 245kr

Toast med julskinka (G, L, MP)*

Köttbullar med potatispuré, gräddsås och lingon (G, L, MP, Ä)*

Glass med chokladsås (L, MP, Ä)*

 

(G=Gluten, L=Lactose, MP=Milk protein, F= Fish, S=Shellfish, Ä= Egg, N=Nuts)*

Bokningsförfrågan Middag










Specificera allergi/specialkost eller övriga önskemål