Kvällens middag

Á la carte

Förrätt 195kr, Varmrätt 335kr, Dessert 185kr

 Inklusive bröd, smör, bordsvatten

 

Förrätter

Tartar på oxe med gravad äggula, lök, senapsfrön och friterad potatis (Ä, Senap )

Vit sparris med panchetta, spenat och mandel (L, Mandel)

Nässelsoppa med ägg 63, gräslök och friterad potatis (L, Ä)

 

Varmrätter

Bakad röding med potatispuré, bimi samt fläder- & musselsås (L, F, Blötdjur)*

 Ryggbiff med Pommes Anna, smörbakad morot, picklad rättika, gräslöksolja och rödvinssås (L)*

Friterad polenta med manchésallad, pärlcouscous, belugalinser, granatäpple, bimi, gräslöksemulsion och senapsvinägrett (G, Senap)

 

Desserter

Limepannacotta med sockerkaka, rommarinerade jordgubbar och jordgubbssorbet (L, G, Ä)*

Semifreddo gjord på vit choklad med honeycomb och mörk chokladglass (L, Ä)

 

 Barnmeny

(upp till 12 år)

 Köttbullar med potatismos, gräddsås, lingon och gurka

(G, L, MP, Ä) *

105 kr

Trerätters barnmeny finns

 

Kvällens middag Måndag, onsdag, fredag och söndag

Sparris, Ryggbiff och Pannacotta

 

Kvällens middag tisdag, torsdag och lördag

Tartar, Röding och Semifreddo

 

Pris 675 kronor

För allergier, se menyn ovan

(F= Fisk, G=Gluten, L=Laktos, MP=Mjölkprotein, N=Nötter, S=Skaldjur, Ä= Ägg)

 

 

 

 

 

 

Bokningsförfrågan Middag

Om ingen allergi kryssa i första rutan för att kunna skicka formuläret.









Specificera allergi/specialkost eller övriga önskemål