Kvällens middag
Á la carte
Förrätt 195kr, Varmrätt 335kr, Dessert 185kr
Inklusive bröd, smör, bordsvatten
Förrätter
Tartar på oxe med gravad äggula, lök, senapsfrön och friterad potatis (Ä, Senap)*
Pilgrimsmussla med blomkålspuré, brynt smör och citronette (L, Blötdjur)*
Nässelsoppa med ägg 63, gräslök och friterad potatis (L, Ä)*
Varmrätter
Bakad röding med potatispuré, bimi samt fläder- & musselsås (F, L, Blötdjur)*
335 kr
Ryggbiff med Pommes Anna, smörbakad morot, picklad rättika, gräslöksolja och rödvinssås (L)*
335 kr
Bakat bröst av pärlhöna serveras med potatispuré, spetskål samt kyckling velouté (L, Senap)*
335 kr
Toftaholms smashburgare med bacon, senaps majonnäs samt rostad potatis (G, L,Senap)*
245 kr
Friterad polenta med manchésallad, pärlcouscous, belugalinser, granatäpple, bimi, gräslöksemulsion och senapsvinägrett (G, Senap)*
335 kr
Desserter
Limepannacotta med sockerkaka, rommarinerade jordgubbar och jordgubbssorbet (G, L, Ä)*
Semifreddo gjord på vit choklad med honeycomb och mörk chokladglass (L, Ä)*
Barnmeny
(upp till 12 år)
Köttbullar med potatismos, gräddsås, lingon och gurka
(MP) *
105 kr
Naturell hamburgare med rostad potatis och ketchup vid sidan
(G, L, MP, Ä) *
105 kr
Trerätters barnmeny finns
Kvällens middag måndag, onsdag, fredag och söndag
Pilgrimsmussla, Ryggbiff och Pannacotta
Kvällens middag tisdag, torsdag och lördag
Tartar, Röding och Semifreddo
Pris 675 kronor
För allergier, se menyn ovan
(F= Fisk, G=Gluten, L=Laktos, MP=Mjölkprotein, N=Nötter, S=Skaldjur, Ä= Ägg)*