Meny januari 2023
Á la carte
Välj fritt från vår meny nedan:
.................................................................................
Måndag, onsdag och fredag
Förrätt: Hummersoppa med picklad fänkål och fänkålspollen (S, Mp, L)
Varmrätt: Dovhjort med Pommes Anna och rödvinssås (Mp, L)
Dessert: Mjölksorbet med nejlika och mandarinskum (Mp, L)
Tisdag, torsdag och lördag
Förrätt: Tartar på innanlår från hjort, friterad grönkål, tegelost och örtemulsion (Ä, Mp)
Varmrätt: Röding med Sandefjordsås, bakat rödingskinn, rättika, potatis och palsternackspuré (F, Mp, L)
Dessert: Morotssorbet, kanderad morot och morotskaka (G, Mp, L)
Kvällens 3-rätters middag 645kr
Förrätt 185kr, Varmrätt 325kr, Dessert 175kr
...........................................................................
(G=Gluten, L=Laktos, MP=Mjölkprotein, F= Fisk, S=Skaldjur Ä= Ägg, N=Nötter)