Á la carte
Välj fritt från vår meny nedan.
.................................................................................
Förrätt 185kr, Varmrätt 325kr, Dessert 175kr
Kvällens middag, ingående i alla våra paket, finns längst ner
Vegetarisk/vegansk trerättersmeny finns mot förbeställning
Trerätters barnmeny finns
Förrätter
Toftaholm’s klassiska nässelsoppa med ägg från Toftanäs, friterad purjolök och gräslöksemulsion
(L, MP, Ä)
Ankbröst från Viking Fågel, med fermenterad rotselleri, äpple och senapskrasse från Garnéra i Värnamo
(L, MP)
Tataki på gös från Glyngøre i Danmark med emulsion på dill och gräslök, gurka, brynt smör, rädisa och tagetes från vår trädgård
(L, MP, Ä, F)
Varmrätter
Konfiterad regnbågsöring från Åland med rödbetor, sotad romanesco, brynt smör och peparrotsskum, regnbågsrom och indiankrasse från Garnéra i Värnamo
(L, MP, F)
Sotad biff från Dalsjöfors med variation på lök, potatispuré, rödvinssås och rödkålsskott
(L, MP)
Kyckling från Bjärefågel med bakad majrova, selleri, spritärter, kycklingvelouté och tagetesemulsion
(L, MP, Ä, Baljväxter, Selleri)
Herrgårdens smashburgare med Pepper Jack ost från Väddö gårdsmejeri, dillgurka, eldad lökemulsion, silverlök och krossad potatis
(G, L, MP, Ä)
Vegetarisk / Vegan
Pocherad vit sparris med sojapärlor, sparrisconsommé, fermenterad svamp och potpurri på örter och blommor från trädgården
( Soja )
Desserter
Inkokta rabarber med jordgubbssorbet, rulltårta, vit choklad och isad rabarber från trädgården
(G, L, MP, Ä)
”Fermenterat trädgårdsland” pannacotta på filmjölksfermenterad tagetes och oxalis, sorbet på rosor, fläderkaramell, ätbar chokladjord och blomstersaft
(L, MP)
Vegansk sommardessert med jordgubbar, inkokta rabarber, karameller och blomstersaft
( - )
Kvällens middag 645 kronor
Måndag, onsdag, fredag och söndag: Gös, Biff och Rabarber
Tisdag, torsdag och lördag: Anka, Röding och Pannacotta
(G=Gluten, L=Laktos, MP=Mjölkprotein, F= Fisk, S=Skaldjur Ä= Ägg, N=Nötter) *