Kvällens middag

Á la carte

Förrätt 195kr, Varmrätt 335kr, Dessert 185kr

 Inklusive bröd, smör, bordsvatten

 

Förrätter

Ravioli smaksatt med rödbeta och spenat, fylld med nattbakat vildsvin och brännvinsost, toppad med rostad lök och buljong på vildsvin.

(L, G, Ä)

Lättmarinerad makrill i makrilldashi med lättrökt grädde, äpple, gurka och olja gjord av dill. (L, F)

195 kr

 

Varmrätter

Skreitorsk med cylinder av citronbakad purjolök och noriblad, karamelliserad löksky, ostronemulsion och krispigt chips gjort av palsternacka och morot toppat med smörgåskrasse.

(L, Ä, F)*

335 kr

Bakat fasanbröst, brynt smör med bakad kålrot, konfiterad vitlök och plasternackskräm,

friterad fönsterlav och björnbärsås. (L)*

335 kr

Klassisk ratatouille nicoise.

335 kr

 

Desserter

Smultronsorbet, smultronpannacotta, smultrongel, smultronkaka, smultronmaräng, smultroncremaux, smultroncurd, torkade smultron, smultrontuille, citronmeliss. (L, G, Ä)*

Mjölkchokladbavaroise med rostad hasselnötskaka, chokladcremaux, hasselnötstuille, pralineglass. (L, G, Ä, N)

185 kr

 

 Barnmeny

(upp till 12 år)

 Köttbullar med potatismos, gräddsås, lingon och gurka

(G, L, MP, Ä) *

105 kr

Trerätters barnmeny finns

 

Kvällens middag Måndag, onsdag och fredag

Makrill, fasan och smultron

 

Kvällens middag tisdag, torsdag och lördag

Ravioli, skreitorsk och mjölkchoklad

 

För allergier, se menyn ovan

(F= Fisk, G=Gluten, L=Laktos, MP=Mjölkprotein, N=Nötter, S=Skaldjur, Ä= Ägg)

 

 

 

 

 

 

 

 

Bokningsförfrågan Middag

Om ingen allergi kryssa i första rutan för att kunna skicka formuläret.









Specificera allergi/specialkost eller övriga önskemål