Meny januari 2023

 

Á la carte

Välj fritt från vår meny nedan:

.................................................................................

 

Måndag, onsdag och fredag

Förrätt:    Hummersoppa med picklad fänkål och fänkålspollen  (S, Mp, L)

Varmrätt:   Dovhjort med Pommes Anna och rödvinssås  (Mp, L)

Dessert:   Mjölksorbet med nejlika och mandarinskum   (Mp, L)

 

Tisdag, torsdag och lördag

Förrätt:   Tartar på innanlår från hjort, friterad grönkål, tegelost och örtemulsion  (Ä, Mp)

Varmrätt:   Röding med Sandefjordsås, bakat rödingskinn, rättika, potatis och palsternackspuré  (F, Mp, L)

Dessert:   Morotssorbet, kanderad morot och morotskaka   (G, Mp, L)

 

Kvällens 3-rätters middag 645kr

 

Förrätt 185kr,    Varmrätt 325kr,     Dessert 175kr

...........................................................................

 

(G=Gluten, L=Laktos, MP=Mjölkprotein, F= Fisk, S=Skaldjur Ä= Ägg, N=Nötter)

 

 

 

Bokningsförfrågan Middag










Specificera allergi/specialkost eller övriga önskemål