Kvällens middag

Á la carte

Meny gällande fr o m 28 april finner du längre ner

 

Förrätt 195kr, Varmrätt 335kr, Dessert 185kr

 Inklusive bröd, smör, bordsvatten

Förrätter

Ravioli smaksatt med rödbeta och spenat, fylld med nattbakat vildsvin och brännvinsost, toppad med rostad lök och buljong på vildsvin. (L, G, Ä)

Lättmarinerad makrill i makrilldashi med lättrökt grädde, äpple, gurka och olja gjord av dill. (L, F)

 

Varmrätter

Skreitorsk med cylinder av citronbakad purjolök och noriblad, karamelliserad löksky, ostronemulsion och krispigt chips gjort av palsternacka och morot toppat med smörgåskrasse. (L, Ä, F)*

Bakat fasanbröst, brynt smör med bakad kålrot, konfiterad vitlök och plasternackskräm, friterad fönsterlav                   och björnbärsås. (L)*

Klassisk ratatouille nicoise.

 

Desserter

Smultronsorbet, smultronpannacotta, smultrongel, smultronkaka, smultronmaräng, smultroncremaux, smultroncurd, torkade smultron, smultrontuille, citronmeliss. (L, G, Ä)*

Mjölkchokladbavaroise med rostad hasselnötskaka, chokladcremaux, hasselnötstuille, pralineglass. (L, G, Ä, N)

 

 Barnmeny

(upp till 12 år)

 Köttbullar med potatismos, gräddsås, lingon och gurka

(G, L, MP, Ä) *

105 kr

Trerätters barnmeny finns

 

Kvällens middag Måndag, onsdag och fredag

Makrill, fasan och smultron

 

Kvällens middag tisdag, torsdag och lördag

Ravioli, skreitorsk och mjölkchoklad

 

För allergier, se menyn ovan

(F= Fisk, G=Gluten, L=Laktos, MP=Mjölkprotein, N=Nötter, S=Skaldjur, Ä= Ägg)

 

Denna meny gäller fr o m 28 april 2024

Förrätt 195kr, Varmrätt 335kr, Dessert 185kr

 Inklusive bröd, smör, bordsvatten

 

Förrätter

Tartar på oxe med gravad äggula, lök, senapsfrön och friterad potatis (Ä, Senap )

Vit sparris med panchetta, spenat och mandel (L, Mandel)

Nässelsoppa med ägg 63, gräslök och friterad potatis (L, Ä)

 

Varmrätter

Bakad röding med potatisskum, bimi samt fläder- & musselsås (L, F, Blötdjur)*

 Ryggbiff med Pommes Anna, smörbakad morot, picklad rättika, gräslöksolja och rödvinssås (L)*

Friterad polenta med manchésallad, pärlcouscous, belugalinser, granatäpple, bimi, gräslöksemulsion och senapsvinägrett (G, Senap)

 

Desserter

Limepannacotta med sockerkaka, rommarinerade jordgubbar och jordgubbssorbet (L, G, Ä)*

Semifreddo gjord på vit choklad med honeycomb och mörk chokladglass (L, Ä)

 

 Barnmeny

(upp till 12 år)

 Köttbullar med potatismos, gräddsås, lingon och gurka

(G, L, MP, Ä) *

105 kr

Trerätters barnmeny finns

 

Kvällens middag Måndag, onsdag, fredag och söndag

Sparris, ryggbiff och pannacotta

 

Kvällens middag tisdag, torsdag och lördag

Tartar, röding och semifreddo

 

För allergier, se menyn ovan

(F= Fisk, G=Gluten, L=Laktos, MP=Mjölkprotein, N=Nötter, S=Skaldjur, Ä= Ägg)

 

 

 

 

 

 

Bokningsförfrågan Middag

Om ingen allergi kryssa i första rutan för att kunna skicka formuläret.









Specificera allergi/specialkost eller övriga önskemål