À la Carte

Serveras måndag-lördag  kl. 18-21

Förrätter - Starters
Hummersoppa med tartar på pilgrimsmussla och hummermajonnäs (L, Ä)*
Lobster soup with scallops and lobster mayonnaise

175kr


Vinrekommendation: 2016 Chardonnay, Parducci, California, USA, 120kr


Björkbarkscapellini med crème double, inlagda kantareller och rostade hasselnötter (L, Ä, N)*
Birch bark capellini with crème double, pickled chanterelle and roasted hazelnuts


185kr
Vinrekommendation: 2017, Chardonnay, Solas, Laurent Miquel, FR, 120kr


Varmrätter - Main courses
Torskrygg med Pomme purée, Sandefjordssås, brysselkål och krispig jordärtskocka (L)*
Back of cod with Pomme purée, Sandefjord sauce, brussels sprouts and crispy artichoke


295kr


Vinrekommendation: 2018, Riesling, Magic Mountain, Leitz Weingut, DE, 130kr


Helstekt kalvfilé med citronbakad palsternacka, smörbakad rotselleri, västerbottensflarn,
rättika, friterad grönkål och bordelaisesås (L)*
Roasted fillet of veal with lemon-baked parsnip, butter-baked root celery, chips of Västerbotten cheese,
radish, deep fried kale and bordelaise sauce


325kr


Vinrekommendation: 2016 Brancaia TRE, Toscana, IT, 130kr



Filodegsknyten fyllda med fetaost, rotselleri, spenat och persiljekräm (G, Ä)*
Phillo dough stuffed with feta cheese, celeriac, spinach and parsley cream


225kr


Vinrekommendation: 2018, Laurent Miquel Albarino, FR, 130kr


Efterrätter - Desserts
Chokladglass med banankräm, maräng, mjölkchokladpannacotta och krikongel (L, Ä)*
Chocolate ice cream with banana cream, meringue, milk chocolate panna cotta and damsongel


145kr


Vinrekommendation: 2015 Grenache noir, Maury Domaine Pouderoux, Maury, FR, 105kr


Pannacotta på kondenserad mjölk med brynt smörglass, vitt chokladflarn,
hasselnötspulver och lemon curd (L, Ä, N)*
Condensed milk panna cotta with burnt butter ice cream white chocolate chips,
hazelnut powder and lemon curd


155kr
Vinrekommendation: 2017, Les Pins, Monbazillac, Château Tirecul, FR, 105kr


Ost - Cheese
Herrgårdens ostar (G, L, MP)*
The manor house cheese plate


165kr


Vinrekommendation: Very Old Pineau des Charentes Bache Gabrielsen, Cognac, FR, 105kr

Bokningsförfrågan Middag










Specificera allergier/specialkost eller övriga önskemål