Kvällens middag

Á la carte 

(OBS! Ny kvällsmeny fr o m 2 maj se längst ner)

 Inklusive bröd, smör, bordsvatten

 

Förrätter

Röding med ägg63, rågbrödskrisp, regnbågsrom, dill, kapris och gulbetor  (F, G, L, MP, Ä)

195 kr

Ankbröst, timjanspolenta, morotspuré och apelsinssky  (L, MP)

195 kr

Varmrätter

Bogfilé med potatis- och pepparrotspuré, karamelliserad lök, stekt enoki och svamp demi glace  (L, MP)

335 kr

Skreitorsk med potatispuré, Sandefjordsås, krispigt fläsk och dill  (F, L, MP)

335 kr

Terrin på potatis och jordärtskocka med fermenterad kålrabbi, eldad kål och marmitesås 

335 kr

Desserter

Apelsinkaka med vit chokladkräm, apelsinzest och apelsinsorbet  (G, L, MP, N, Ä)

185 kr

Chokladmousse med hasselnötskaka, olivolja och limesorbet  (G, L, MP, N, Ä)

185 kr

Kvällens middag måndag, onsdag, fredag och söndag

Röding, Bogfilé och Apelsinkaka

Kvällens middag tisdag, torsdag och lördag

Ankbröst, Skeitorsk och Chokladmousse

Pris 675 kr

 

 Barnmeny

(upp till 12 år)

 Köttbullar med potatismos, gräddsås, lingon och gurka  (MP) *

105 kr

 

3-rätters Barn

Förrätt

Ost & skinktoast med gurkstavar  (G, L, MP)

Varmrätt

 Köttbullar med potatismos, gräddsås, lingon och gurka  (MP) *

Dessert

Vaniljglass med chokladsås  (L, MP, Ä)

 

3-rätters 0 - 6 år, 175 kr

3-rätters 7 - 12 år, 205 kr

Ny A la carte fr o m 2 maj

 

Förrätter

Tartar på hjortinnanlår med picklade senapsfrön, friterad potatis och misomajonnäs (Senap, Ä)

195 kr

Pocherad vit sparris med torkade serranokrisp, brynt smör och hollandaise (L, Ä)

195 kr

 

Huvudrätter

Lammrostbiff med palsternackspuré, rosmarinsås, saltbakade betor och rovor (L)

335 kr

Bakad röding med regnbågsrom, isad fänkålssallad och fläderblomsås (F, L)

335 kr

Souterad grön och vit sparris med belugalinser och ramslök (Vegansk)

335 kr

 

Desserter

Bakade rabarber från vår trädgård med rabarbersorbet, limeskum och jordgubbsgel (G, L, Ä)

185 kr

Inkokta päron med vaniljpannacotta, pärongel och yoghurtglass (G, L, Ä)

185 kr

..........................................

Kvällens middag måndag, onsdag, fredag och söndag

Sparris, Lamm och Rabarber

Kvällens middag tisdag, torsdag och lördag

Tartar, Röding och Päron 

 

För allergier, se menyn ovan

(F= Fisk, G=Gluten, L=Laktos, MP=Mjölkprotein, N=Nötter, S=Skaldjur, Ä= Ägg)*

 

 

 

 

 

 

Bokningsförfrågan Middag

Om ingen allergi kryssa i första rutan för att kunna skicka formuläret.









Specificera allergi/specialkost eller övriga önskemål