Kvällens middag
Á la carte
(OBS! Ny kvällsmeny fr o m 2 maj se längst ner)
Inklusive bröd, smör, bordsvatten
Förrätter
Röding med ägg63, rågbrödskrisp, regnbågsrom, dill, kapris och gulbetor (F, G, L, MP, Ä)
195 kr
Ankbröst, timjanspolenta, morotspuré och apelsinssky (L, MP)
195 kr
Varmrätter
Bogfilé med potatis- och pepparrotspuré, karamelliserad lök, stekt enoki och svamp demi glace (L, MP)
335 kr
Skreitorsk med potatispuré, Sandefjordsås, krispigt fläsk och dill (F, L, MP)
335 kr
Terrin på potatis och jordärtskocka med fermenterad kålrabbi, eldad kål och marmitesås
335 kr
Desserter
Apelsinkaka med vit chokladkräm, apelsinzest och apelsinsorbet (G, L, MP, N, Ä)
185 kr
Chokladmousse med hasselnötskaka, olivolja och limesorbet (G, L, MP, N, Ä)
185 kr
Kvällens middag måndag, onsdag, fredag och söndag
Röding, Bogfilé och Apelsinkaka
Kvällens middag tisdag, torsdag och lördag
Ankbröst, Skeitorsk och Chokladmousse
Pris 675 kr
Barnmeny
(upp till 12 år)
Köttbullar med potatismos, gräddsås, lingon och gurka (MP) *
105 kr
3-rätters Barn
Förrätt
Ost & skinktoast med gurkstavar (G, L, MP)
Varmrätt
Köttbullar med potatismos, gräddsås, lingon och gurka (MP) *
Dessert
Vaniljglass med chokladsås (L, MP, Ä)
3-rätters 0 - 6 år, 175 kr
3-rätters 7 - 12 år, 205 kr
Ny A la carte fr o m 2 maj
Förrätter
Tartar på hjortinnanlår med picklade senapsfrön, friterad potatis och misomajonnäs (Senap, Ä)
195 kr
Pocherad vit sparris med torkade serranokrisp, brynt smör och hollandaise (L, Ä)
195 kr
Huvudrätter
Lammrostbiff med palsternackspuré, rosmarinsås, saltbakade betor och rovor (L)
335 kr
Bakad röding med regnbågsrom, isad fänkålssallad och fläderblomsås (F, L)
335 kr
Souterad grön och vit sparris med belugalinser och ramslök (Vegansk)
335 kr
Desserter
Bakade rabarber från vår trädgård med rabarbersorbet, limeskum och jordgubbsgel (G, L, Ä)
185 kr
Inkokta päron med vaniljpannacotta, pärongel och yoghurtglass (G, L, Ä)
185 kr
..........................................
Kvällens middag måndag, onsdag, fredag och söndag
Sparris, Lamm och Rabarber
Kvällens middag tisdag, torsdag och lördag
Tartar, Röding och Päron
För allergier, se menyn ovan
(F= Fisk, G=Gluten, L=Laktos, MP=Mjölkprotein, N=Nötter, S=Skaldjur, Ä= Ägg)*