Lunch á la carte & festlunch
Lunch á la carte & festlunch
Gäller endast Lördag och Söndag kl.12:00 - 15:00
Går också att boka måndag - fredag minst 7 dagar innan ankomst
Vid bokning för sällskap 8 personer eller fler önskar vi förbeställning av varmrätt för att kunna ge bra service.
Herrgårdslunch
Inklusive bröd, smör, bordsvatten/lättöl och kaffe
Förrätt
Toast Skagen med picklad rödlök, dill och citron (G, MP, L, Ä, S)
Liten 125kr Stor 195kr
Huvudrätter
Toftaholms Wallenbergare med potatismos, brynt smör och ärtor (G, MP, L, Ä)*
195kr
Köttbullar med potatismos, rårörda lingon, pressgurka och gräddsås (L, MP, FL)*
195kr
Havets Wallenbergare med potatispuré, ärtor och citronkaprissmör (L, F, G)
195kr
Fr o m 22 september vardagar :
Stekt lax med kulpotatis och romsås istället för havets Wallenbergare (MP, L, F)
195kr
Västerbottenpaj med stenbitsrom och crème fraiche (G, MP, L, Ä, F)*
195kr
Dessert
Crème brûlée med färska bär (MP, L, Ä)*
95kr
Fr o m lördag 27 september
Förrätt
Kantarellsallad med stekt zucchini, kantareller och sidfläsk, skivad hårdost och senapsvinägrett (L,)
Varmrätter
Tagliatelle med oxfilé- och tryffelsås, champinjoner och parmesan (L, G)
Havets Wallenbergare med potatispuré, ärtor och citroncaprissmör (L, F, G)
Vegetariskt
Risotto med morotskräm, parmesan och friterade morötter (L)
Dessert
Citrontartelette med maräng, citrongel och bär (L, G, Ä)
Festlunch
Vår festlunch består av rätterna enligt ovan inklusive bröd, smör, bordsvatten / lättöl och kaffe.
Förrätt
Toast Skagen
Varmrätt
Varmrökt lax
eller
Wallenbergare
Dessert
Crème brûlée
Festlunch pris 355kr (för allergier, se lunchmenyn ovanför)
Fr o m 27 september
Förrätt
Kantarellsallad
Varmrätt
Oxfilépasta
eller
Havets Wallenbergare
Dessert
Citrontartelette
Barnmeny
(upp till 12 år)
Förrätt
Ost och skinktoast med gurkstavar (G, L)*
65 kr
Varmrätt
Köttbullar med potatismos, rårörda lingon, pressgurka och gräddsås (MP, L, FL)*
105 kr
Dessert
Vaniljglass med chokladsås (L, Ä)*
65 kr
3-rätters 0-6 år 175 kr
3-rätters 7-12 år 205 kr
(F= Fisk, G=Gluten, L=Laktos, MP=Mjölkprotein, N=Nötter, S=Skaldjur, Ä= Ägg, FL=Fläsk, B=Baljväxter) *