Lunch á la carte & festlunch
Lunch á la carte & festlunch
Gäller endast Lördag och Söndag kl.12:00 - 15:00
Går också att boka måndag - fredag minst 7 dagar innan ankomst
Vid bokning för sällskap 8 personer eller fler önskar vi förbeställning av varmrätt för att kunna ge bra service.
Herrgårdslunch
Inklusive bröd, smör, bordsvatten/lättöl och kaffe
Förrätt
Kantarellsallad med stekt zucchini, kantareller och sidfläsk, skivad hårdost och senapsvinägrett (L)
125 kr
Varmrätter
Tagliatelle med oxfilé- och tryffelsås, champinjoner och parmesan (L, G)
195 kr
Havets Wallenbergare med potatispuré, ärtor och citronkaprissmör (L, F, G)
195 kr
På vardagar är fiskalternativet:
Panerad koljafilé med potatis, picklad blomkål och smörsås (L, G, F) istället för havets Wallenbergare
195 kr
Vegetariskt
Risotto med morotskräm, parmesan och friterade morötter (L)
195 kr
Dessert
Citrontartelette med maräng, citrongel och bär (L, G, Ä)
95 kr
Festlunch
Vår festlunch består av rätterna enligt ovan inklusive bröd, smör, bordsvatten / lättöl och kaffe.
Förrätt
Kantarellsallad
Varmrätt
Tagliartelle med oxfilé
eller
Havets Wallenbergare (Stekt lax på vardagar)
Dessert
Citrontartelette
Festlunch pris 355kr (för allergier, se lunchmenyn ovanför)
Barnmeny
(upp till 12 år)
Förrätt
Ost och skinktoast med gurkstavar (G, L)*
65 kr
Varmrätt
Köttbullar med potatismos, rårörda lingon, pressgurka och gräddsås (G, MP, L, FL)*
105 kr
Dessert
Vaniljglass med chokladsås (L, Ä)*
65 kr
3-rätters 0-6 år 175 kr
3-rätters 7-12 år 205 kr
(F= Fisk, G=Gluten, L=Laktos, MP=Mjölkprotein, N=Nötter, S=Skaldjur, Ä= Ägg, FL=Fläsk, B=Baljväxter) *