Lunch á la carte & festlunch

 

Lunch á la carte & festlunch

Gäller endast Lördag och Söndag kl.12:00 - 15:00

Går också att boka måndag - fredag minst 7 dagar innan ankomst

Vid bokning för sällskap 8 personer eller fler önskar vi förbeställning av varmrätt för att kunna ge bra service.

 

Herrgårdslunch 

Inklusive bröd, smör, bordsvatten/lättöl och kaffe

 

Förrätt

Kantarellsallad med stekt zucchini, kantareller och sidfläsk, skivad hårdost och senapsvinägrett (L)

125 kr

Varmrätter

Tagliatelle med oxfilé- och tryffelsås, champinjoner och parmesan (L, G)

195 kr

Havets Wallenbergare med potatispuré, ärtor och citronkaprissmör (L, F, G)

195 kr

På vardagar är fiskalternativet:

Panerad koljafilé med potatis, picklad blomkål och smörsås (L, G, F) istället för havets Wallenbergare

195 kr

Vegetariskt

Risotto med morotskräm, parmesan och friterade morötter (L)

195 kr

Dessert

Citrontartelette med maräng, citrongel och bär (L, G, Ä)

95 kr

Festlunch 

Vår festlunch består av rätterna enligt ovan inklusive bröd, smör, bordsvatten / lättöl och kaffe.

Förrätt

Kantarellsallad

Varmrätt

Tagliartelle med oxfilé

eller

Havets Wallenbergare (Stekt lax på vardagar)

Dessert

Citrontartelette

 

Festlunch pris 355kr (för allergier, se lunchmenyn ovanför)

 

 Barnmeny

(upp till 12 år)

Förrätt

Ost och skinktoast med gurkstavar (G, L)*

65 kr

Varmrätt

 Köttbullar med potatismos, rårörda lingon, pressgurka och gräddsås (G, MP, L, FL)*

105 kr

Dessert

Vaniljglass med chokladsås (L, Ä)*

65 kr

 

3-rätters 0-6 år  175 kr

3-rätters 7-12 år  205 kr

 

(F= Fisk, G=Gluten, L=Laktos, MP=Mjölkprotein, N=Nötter, S=Skaldjur, Ä= Ägg, FL=Fläsk, B=Baljväxter) *

Bokningsförfrågan Lunch

Om ingen allergi kryssa i första rutan för att kunna skicka formuläret.









Specificera allergier/specialkost eller övriga önskemål