Herrgårdslunch (gäller fr o m 19/9)

Inkl. bröd, smör, bordsvatten / lättöl och kaffe. Serveras alla dagar kl. 12.00 - 15.00. 

Festlunch se nedan!

Måndag, onsdag och fredag:

Bakad lax med dillslungad potatis, sockerärtor, betor och Sandefjordsås (L, MP, F)*

185 kr  

Tisdag, torsdag och lördag:

Wallenbergare med potatispuré, brynt smör och ärtor (G, L, MP, Ä)*

185 kr

................................................................................

Alltid på menyn måndag-lördag:

Pasta med hemgjord pesto, rostade mandlar, parmesanost, tomater och spenat (G, L, MP, N)* går att få vegansk

145 kr

Caesarsallad med kyckling, tomater, krutonger, parmesan och Caesardressing (G, Ä)*

185 kr

Dessert

Äppelkaka med pekannötter, kolavispad Smetana (G, N, Ä)

95 kr

Barnmeny alla dagar

Köttbullar med potatispuré, gräddsås och lingon (G, L, MP, Ä)*

95 kr

......................................................................

Festlunch måndag t o m lördag (12.00 - 15.00):

(OBS! Bokas senast dagen innan för val av varmrätt)

Svampsoppa, Wallenbergare alternativt bakad lax samt äppelkaka 

Pris 325 kr

.....................................................................

Söndagsmiddag (12.00-15.00):

Förrätt

Svampsoppa med örtolja, stekt svamp, tryffel och parmesankräm (MP)*

95 kr


Varmrätt

Helstekt fläskytterfilé med mustig gräddsås, stekt potatis, smörslungade morötter och gelé (L, MP)* 

185 kr

Dessert

Nougat-brûlée med rostade hasselnötter (L, MP, N, Ä)* 

95 kr

Hela trerätters söndagsmenyn 325 kr

 

(G=Gluten, L=Laktos, MP=Mjölkprotein, F= Fisk, S=Skaldjur Ä= Ägg, N=Nötter)*

 

Bokningsförfrågan Lunch










Specificera allergier/specialkost eller övriga önskemål










Specificera allergier/specialkost eller övriga önskemål