Lunch á la carte & festlunch

Lunch á la carte & festlunch 

 

Vid bokning för sällskap 8 personer eller fler önskar vi förbeställning av varmrätt för att kunna ge bra service.

 

 Menyn gäller fr o m 20 mars t o m början av maj 

 

Herrgårdslunch 

Inklusive bröd, smör, bordsvatten/lättöl och kaffe

 

Förrätt

Capresesallad med burrata, tomat, picklad rödlök, ruccola, olivolja, balsamic glaze, basilika och vitlökscrostini

(L, G)

95 kr

 

Varmrätter

Ugnsbakad fläskkotlettrad med potatisfondant, bakad tomat, bakad rotselleri och rödvinssås

(L)*

195 kr

Havets Wallenbergare med potatispuré, gröna ärtor och brynt kaprissmör

(L, G, F)*

195 kr

Linsragu med paprika, polentastek med parmesan, rotselleri och schalottenlökspuré

(L)*

195 kr

 

Dessert

Chokladmousse med vaniljkräm, krossad chokladkaka och hallonchutney

(L, G, Ä)*

95 kr

 

 Barnmeny

(upp till 12 år)

 Köttbullar med potatismos, gräddsås, lingon och gurka

(G, L, MP, Ä) *

105 kr

 

Festlunch 


Vår festlunch består av rätterna enligt ovan inklusive bröd, smör, bordsvatten / lättöl och kaffe.

 

Förrätt

Capresesallad 

 

Varmrätt

Nattbakad fläsksida 

eller

Havets Wallenbergare 

 

Dessert

Chokladmousse 

 

Festlunch pris 355kr (för allergier, se lunchmenyn ovan)

 

(F= Fisk, G=Gluten, L=Laktos, MP=Mjölkprotein, N=Nötter, S=Skaldjur, Ä= Ägg) *

Bokningsförfrågan Lunch

Om ingen allergi kryssa i första rutan för att kunna skicka formuläret.









Specificera allergier/specialkost eller övriga önskemål