Lunch 

Serveras måndag -  söndag kl. 12.00 - 15.00. 
Inklusive bröd, smör, bordsvatten/lättöl och kaffe

 

Förrätt:

Chevre chaud klassisk med bakade rödbetor, rostade valnötter och senapskål

(G, L, MP, N)*

90 kr

 

Varmrätter:

Plommonspäckad karré med senapsstuvad kål, fondant-potatis, Potato Skin och skysås på äpple

(L, MP) *

185 kr

eller

Halstrad lax med inkokt fänkål, puré på potatis och palsternacka,

gräslök och dill

(L, MP)*

185 kr

 

Vegetarisk / Vegan

Arancini smaksatt med tegelost, rödbetshummus, inlagd rotselleri och fänkål

(L, MP, Ä)*

185kr

 

Dessert:

Kaffe och karamell créme brûlée med hallonsorbet

(L, MP, Ä) *

95 kr

 

Barnmeny: (upp till 12 år)

Köttbullar med potatispuré, rårörda lingon, pressgurka och gräddsås

(G, L, MP)*

95 kr

......................................................................

Festlunch 

Serveras måndag-söndag
kl. 12.00 - 15.00. 
Inkl. bröd, smör, bordsvatten / lättöl och kaffe. 

Förrätt

 Klassisk Chèvre chaud med bakade rödbetor, rostade valnötter och senapskål

(G, L, MP, N)*

 

Varmrätt

Plommonspäckad karré med senapsstuvad kål, fondant-potatis och skysås på äpple

(L, MP) *

eller

Halstrad lax med inkokt fänkål, puré på potatis och palsternacka, gräslök och dill

(L, MP)*

 

Dessert

Kaffe- och karamell-cème brûlée med hallonsorbet

(L, MP, Ä) *

 

Pris 335kr

.....................................................................

(G=Gluten, L=Laktos, MP=Mjölkprotein, F= Fisk, S=Skaldjur Ä= Ägg, N=Nötter)*

 

 

Bokningsförfrågan Lunch










Specificera allergier/specialkost eller övriga önskemål