Lunch
Serveras måndag - söndag kl. 12.00 - 15.00.
Inklusive bröd, smör, bordsvatten/lättöl och kaffe
Förrätt:
Chevre chaud klassisk med bakade rödbetor, rostade valnötter och senapskål
(G, L, MP, N)*
90 kr
Varmrätter:
Plommonspäckad karré med senapsstuvad kål, fondant-potatis, Potato Skin och skysås på äpple
(L, MP) *
185 kr
eller
Halstrad lax med inkokt fänkål, puré på potatis och palsternacka,
gräslök och dill
(L, MP)*
185 kr
Vegetarisk / Vegan
Arancini smaksatt med tegelost, rödbetshummus, inlagd rotselleri och fänkål
(L, MP, Ä)*
185kr
Dessert:
Kaffe och karamell créme brûlée med hallonsorbet
(L, MP, Ä) *
95 kr
Barnmeny: (upp till 12 år)
Köttbullar med potatispuré, rårörda lingon, pressgurka och gräddsås
(G, L, MP)*
95 kr
......................................................................
Festlunch
Serveras måndag-söndag
kl. 12.00 - 15.00.
Inkl. bröd, smör, bordsvatten / lättöl och kaffe.
Förrätt
Klassisk Chèvre chaud med bakade rödbetor, rostade valnötter och senapskål
(G, L, MP, N)*
Varmrätt
Plommonspäckad karré med senapsstuvad kål, fondant-potatis och skysås på äpple
(L, MP) *
eller
Halstrad lax med inkokt fänkål, puré på potatis och palsternacka, gräslök och dill
(L, MP)*
Dessert
Kaffe- och karamell-cème brûlée med hallonsorbet
(L, MP, Ä) *
Pris 335kr
.....................................................................
(G=Gluten, L=Laktos, MP=Mjölkprotein, F= Fisk, S=Skaldjur Ä= Ägg, N=Nötter)*