Kvällens middag

Á la carte 

 Inklusive bröd, smör, bordsvatten

Höstens meny med start 22 september finns längst ner.

Förrätter

Tartar på hjortinnanlår med picklade senapsfrön, friterad potatis och misomajonnäs (Senap, Ä)

195 kr

Pilgrimsmussla med blomkålspuré, serranoskinka och brynt smör (L, Blötdjur)

195 kr

 

Huvudrätter

Lammrostbiff med palsternackspuré, rosmarinsås, saltbakade betor och rovor (L)

335 kr

Bakad röding med regnbågsrom, isad fänkålssallad och fläderblomsås (F, L)

335 kr

Souterad grön sparris med belugalinser och ramslök (Vegansk)

335 kr

 

Desserter

Bakade rabarber från vår trädgård med rabarbersorbet, limeskum och jordgubbsgel (G, L, Ä)

185 kr

Inkokta päron med vaniljpannacotta, pärongel och yoghurtglass (G, L, Ä)

185 kr

Herrgårdens ostar med marmelad och fröknäcke (G, L)

185 kr

..........................................

Gäller för alla bokningar gjorda t o m 31 maj

Kvällens middag måndag, onsdag, fredag och söndag

Pilgrimsmussla, Lamm och Rabarber

Kvällens middag tisdag, torsdag och lördag

Tartar, Röding och Päron 

 

Fr o m 1 juni ändrar vi till middag i fyra akter för alla nya bokningar, pris 695 kr. Med tillägget herrgårdens ostar är priset 845 kr 

Kvällens middag måndag, onsdag, fredag och söndag

Aptitretare, Pilgrimsmussla, Lamm och Rabarber

Kvällens middag tisdag, torsdag och lördag

Aptitretare, Tartar, Röding och Päron 

..............................

Barnmeny

(upp till 12 år)

 Köttbullar med potatismos, gräddsås, lingon och gurka  (MP) *

105 kr

 

3-rätters Barn

Förrätt

Ost & skinktoast med gurkstavar  (G, L, MP)

Varmrätt

 Köttbullar med potatismos, gräddsås, lingon och gurka  (MP) *

Dessert

Vaniljglass med chokladsås  (L, MP, Ä)

 

3-rätters 0 - 6 år, 175 kr

3-rätters 7 - 12 år, 205 kr

 

För allergier, se menyn ovan

(F= Fisk, G=Gluten, L=Laktos, MP=Mjölkprotein, N=Nötter, S=Skaldjur, Ä= Ägg)*

 

Höstens meny fr o m 22 september 

Förrätter

Röding ”crudo” med krispig kapris, picklad fänkål, rädisa, citron och basilika (F)

195 kr

Ankbröst med ankmousse, björnbärssås och stekt brioche (L, G, Ä)

195 kr

Rödbetscarpaccio med getostmousse, valnötter och karamelliserad rödvinssås (L, N)

195 kr

 

Varmrätter

Skreitorsk med potatispuré, sparrisbroccoli och räkbisque (L, F, S)

335 kr

Oxfilé tournedos med potatiskaka, färgade morötter, lökgel och rödvinssås (L)

335 kr

Svamprisotto med riven gårdsost från Svedjan (L) går att få vegansk

335 kr

 

Dessert

Karamelliserad yoghurt med kryddkokta lingon och hasselnötscrisp (L, N)

185 kr

Kanelpannacotta, havrekakssmulor, äppelmos, äppelchips och tranbärsgel (L, G)

185 kr

Middag i fyra akter pris 695 kr. Med tillägget herrgårdens ostar är priset 845 kr 

Kvällens middag måndag, onsdag och fredag 

Aptitretare, Röding, Oxfilé och Yoghurt

Kvällens middag tisdag, torsdag och lördag

Aptitretare, Anka, Skreitorsk och Pannacotta

 

 

 

 

 

 

Bokningsförfrågan Middag

Om ingen allergi kryssa i första rutan för att kunna skicka formuläret.









Specificera allergi/specialkost eller övriga önskemål